Accessoires voor op de berg

Er zijn een aantal handige snowboard accessoires op het internet die ervoor zorgen dat je net iets comfortabeler de berg af komt of net dat beetje extra geeft zodat je het één en ander de berg mee op kunt nemen. 

Tijdens de wintersport kan het flink afkoelen op de bergen. Ben je een koukleum? Dan doe je er goed aan om bijvoorbeeld hand- en voetwarmers aan te schaffen. Dit zijn kleine pittenzakjes die tot 6 uur lang heerlijk warm kunnen worden. Deze extra warmtebron zal ervoor zorgen dat je het lekker warm blijft houden op de pistes.
Wil jij een aantal spullen mee de piste opnemen? Dan is het ook verstandig om bij je snowboard toebehoren een rugzak toe te voegen. Hierin kun je bijvoorbeeld de hiervoor genoemde handwarmers in opbergen maar je kan er bijvoorbeeld ook een EHBO kitje, overlevingsdeken, lawinepieper en extra kleding. 

De juiste snowboard toebehoren voor thuis

Ook voor thuis zijn er een groot aantal soorten snowboard accessoires. Deze accessoires kunnen enorm variëren van elkaar. Wanneer je aan toebehoren voor je snowboard denkt, zul je waarschijnlijk als eerste denken aan het onderhoud van je snowboard. Om je snowboard goed te kunnen onderhouden heb je een aantal dingen nodig. Als eerste is het heel handig wanneer je een bankschroef thuis hebt, zodat jij je snowboard vast kunt zetten tijdens het onderhoud. Naast de bankschroef heb je ook een aantal producten nodig om de wax er opnieuw op te zetten. Dit zijn een krabber, een waxijzer, de wax die je graag op je snowboard wil doen, een kantenslijper en elastieken. Ben je klaar met het onderhoud? Dan zal een snowboardtas je helpen om je snowboard veilig op te bergen totdat je hem weer nodig hebt. Op deze manier zul jij dus altijd met de essentiële snowboard accessoires op wintersport gaan en zul je zorgeloos afdalingen van de pistes kunnen maken!

snowboardlinks-sport44